“El Anticoach Tian Lara desmotivando a Pablo Chiapella”

13 DE GENER a LES 20 H, a la Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera.

Pablo Chiapella i Tian Lara presenten “El Anticoach”, un xou fet per intentar desmotivar l’actor que ha donat vida a un dels personatges més motivats i icònics de la ficció del nostre país.

Un espectacle imprevisible de comèdia en estat pur, en el qual Pablo i Tian combinen monòlegs, improvisació, sketches, convidats, participació del públic i coses que ni ells saben com classificar.

Després de 6 anys en cartellera amb diferents espectacles i gravar dos monòlegs al canal de TV Comedy Central, el còmic Tian Lara s’ha especialitzat en destruir empreses des de dins, practicant l’anticoaching i que fanfarroneja del que ha estat en cada etapa de la seva vida. No hi ha més antidepressiu que veure algú més perjudicat que tu. Aquest humorista disfruta comptant veritats incòmodes, improvisant amb el públic i trencant tasses amb frases motivadores en el seu xou ‘El AntiCoach’.

Hi ha gent que el defineix com una «metralleta d’acudits amb munició infinita», però nosaltres només veiem un llargarut amb la corbata mal posada.

Riu amb ell, d’ell i de tot en aquest original i atrevit espectacle de comèdia en viu!

Edat: a partir de 16 anys

Preu: 18 € (despeses de gestió no incloses)

 

Compra la teva entrada