Benvolgud@s col.laborador@s,

Aquest dissabte 6 de març a les 11h. tindrà lloc al nostre Teatre l’acte de presentació de la FiraPassió 2021 així com de la temporada de Passions 2021 per part de la Federació Catalana de Passions.

Com molt bé sabeu, en un any tan marcat per la pandèmia, ens veiem obligats a limitar l’aforament de tots els esdeveniments  tanmateix molt importants i necessaris per  a tots nosaltres.

Per a la Presentació de la FiraPassió i de la temporada 2021 de Passions , tenim una petita reserva d’entrades per a  la nostra entitat. Així doncs, preguem que  qui estigui interessat en assistir-hi que ens ho comuniqui prèviament a l’e-mail: espectacle@lapassio.net

També es durà a terme una projecció d’escenes de les diferents  Passions catalanes a càrrec de la Federació Catalana de Passions. Reserva d’entrades a la web de l’Ajuntament d’Esparreguera www.esparreguera.cat o clicant aquí. La projecció serà a les 16:30h

El mateix dissabte 6 de març podrem veure al vestíbul de la Sala Gran l’exposició fotogràfica “Les Nostres Passions”, un recull fotogràfic de totes les Passions catalanes que intenta acostar-nos a l’esperit de les representacions de cadascun dels 17 pobles que formen part de la Federació Catalana de Passions.

Per a qualsevol dubte o pregunta pots posar-te en contacte amb nosaltres a espectacle@lapassio.net o per whatsapp al 693 725 264.