El dia 8 de març del 2020 vam començar la temporada de La Passió 2020  amb una representació que coincidia amb el dia Internacional de la Dona. Aquesta data quedarà per sempre en el record perquè va ser la primera i última representació.

La pandèmia de la Covid-19 ho va aturar tot, un sotrac a les nostres vides que ens ha fet replantejar-nos tantes i tantes coses.

Des de la Passió som conscients que són les dones qui han patit i patiran amb més força les conseqüències d’aquesta pandèmia i és per això  que ara i més que mai volem retre un homenatge a totes les dones que han format, formen i formaran part de la nostra Entitat. Una Entitat  que deu el que és, en gran part, al treball incansable de tantes i tantes dones que han deixat la seva empremta conformant el caràcter de La Passió d’Esparreguera. 

Sabem que Ia cultura és una eina poderosa en la lluita per la igualtat i a La Passió continuarem posant tots  els nostres esforços en col·laborar i fer visible aquesta lluita, que ha de ser de tots i totes. Queda un llarg camí per recórrer plegats i no defallirem.

Celebrem aquest Dia Internacional de la Dona 2021 amb optimisme i amb més il·lusió  que mai.

Avui, tots som dones . Avui, tots som La Passió