“Ten days in Barcelona” un espectacle de l’alumnat de 1r de  Batxillerat artístic de l’IES El Castell.

4 DE JUNY a LES 17H i 19:30H, a la Sala Petita del Teatre de La Passió d’Esparreguera.

L’alumnat de Primer de Batxillerat d’Arts Escèniques de l’Institut El Castell presenta el seu musical, titulat «Ten days in Barcelona», escrit per Eugeni Muriel, compositor, guitarrista i professor, i interpretat per alumnes d’interpretació i música del centre, en un projecte que vincula gairebé tot l’Institut. Es tracta d’una obra original, alegre, juvenil, on es barregen diferents estils de música, rumba catalana, rap, pop i el rock.

 

Tot i les dificultats imposades per la crisi sanitària, el projecte manté l’esperit del musical del Castell, amb música en directe a càrrec d’alumnes, exalumnes i professorat de l’Institut i el caràcter transversal que implica gran part de la comunitat educativa del centre. És una oportunitat per veure l’entusiasme i il·lusió de la promoció de Primer de Batxillerat d’Arts Escèniques que durant el curs 2020-21 han treballat de valent per aconseguir el repte final que és la participació del públic.

 

Les dues representacions tindran lloc a la Sala Petita de la Passió divendres 4 de juny, a les 17.00 i a les 19.30. 

Reserva d’entrades a ieselcastell@xtec.cat

Preu: adults a 10€, Joves (de 12 a 18) a 7€ i Nens (de 4 a 11) a 5€

*amb totes les mesures Covid: entrades esglaonades, rentat de mans, control de temperatura i butaques de distanciament social.