” III Festival de circ contemporani d’Esparreguera LA PALANCA”

29, 30 de SETEMBRE i 1 d’OCTUBRE Teatre de La Passió d’Esparreguera.

La tercera edició de La Palanca, el Festival de Circ Contemporani d’Esparreguera, amb la direcció artística de Sílvia Compte i Jordi Juanet, arriba carregada de propostes per a tots els públics, amb una programació de carrer i de sala d’espectacles i tallers de circ que s’escamparan per tots els barris de la vila.

Aquest cop el Festival aposta decididament pel diàleg entre el circ contemporani i els artistes locals de la vila, que són convidats a participar-hi de formes diferents. El certamen s’inaugurarà amb un cabaret de circ contemporani conduït per l’art efímer en sorra de Borja Ytuquepintas i de la música del pianista Roc Sala, acompanyat de la violinista esparreguerina Maria Florea.

La Palanca comptarà amb una producció pròpia d’excepció, anomenada Portal, dirigida per una altra artista de la nostra vila, Anna Rodríguez Escalé. En la seva creació, obrirà la porta de l’antiga caserna situada al carrer dels Arbres per mostrar petites i delicades peces de circ contemporani.

Finalment, la companyia gallega Pistacatro clourà el festival amb l’espectacle Orquesta de Malabares, que posa en escena sis malabaristes conjuntament amb la Banda de Música d’Esparreguera per crear un conjunt d’excepció a partir del diàleg entre els malabars i la música.

Els espectacles que es podran veure al Teatre de La Passió són:

Dimarts 26 de setembre

10.30 h – Greed 
Cia. Kine Circus  (Etiòpia).
Direcció: Shimelis Getachew.
Teatre La Passió.
Funció escolar.

 

Divendres 29 de setembre

20 h Cabaret inaugural
Direcció: Jordi Juanet (Boni) i Sílvia Compte (Catalunya). 
Amb la participació de la Cia Borja Ytuquepintas (art amb sorra), Roc Sala (pianista), Maria Florea (violinista), Duo Laos (mans-mans), cia. Trocos Lucos (bàscula), Laura Picard (equilibris), cia. Nacho Flores (circ inclusiu, equilibris amb objectes i clown) i Lotta & Stina (rola-bola).
Teatre La Passió.
Entrades: 8 €/ 5,60 €

Dissabte 30 de setembre

21.30 h. Welcome to my head
Cia. Kerol (Catalunya).
Creador i intèrpret: Jordi Querol.
Teatre La Passió (sala petita).
Entrades: 8 €/ 5,60 €.

Diumenge 1 d’octubre

11 h. Petits príncpes
Cia. Mumusic Circus (Catalunya).
Creadors i intèrprets: Clara Poch i Marçal Calvet.
Teatre La Passió (sala petita).
Espectacle adreçat a infants a partir de 2 anys.
Entrades: 6 €/ 4,20 €.

19 h. Orquestra de malabars
Cia. Pistacatro (Galícia) i Banda de Música d’Esparreguera.
Direcció (cia. Pistacatro): Pablo Reboleiro.
Direcció Banda de Música d’Esparreguera: David Parras.Intèrprets (Cia. Pistacatro): Arturo Cobas, Dulce Duca, Dani Fausto, Aitor Garuz, Guillermo Porta i Santiago Montero.
Teatre La Passió.
Entrades: 8 €/ 5,60 €

Compra la teva entrada (a partir del 15/09/23)