” Orgasmes” amb Roger Pera i Sam Sánchez

28 de MARÇ de 2021, 18h al Teatre de La Passió d’Esparreguera.

Orgasmes és l’explícit nom de la divertida comèdia basada en el text de Dan Israely. Està interpretada per Roger Pera i Sam Sánchez i dirigida per Oscar Contreras. No, no és un espectacle porno com podria semblar pel seu títol sinó una obra de teatre que tracta de les diferències entre homes i dones. Es va estrenar a Los Ángeles el 2003 i va aconseguir un gran èxit a Broadway.

Per què els homes i les dones no poden portar-se bé? Perquè Déu va crear primer l’home però, amb les presses pròpies de l’estrès de l’època, va cometre alguns errors de principiant. Va perfeccionar de seguida el model i va crear a la dona. Entre tots dos hi va haver algunes diferències físiques evidents, però també de tipus emocional i de comportament. Cervell i cor no obeïen a les demandes de la mateixa manera.

Aquests desajustos de tipus racional i emocional han mantingut a homes i dones a mata-degolla fins als nostres dies. Però el sexe és poderós, ens atrau i ens uneix. I aconsegueix que, en definitiva, ens puguem estimar i respectar com a parella. Al cap i a la fi tots som el resultat d’un orgasme o de dos, en el millor dels casos.

Durada de l’espectacle: 70 minuts

Compra la teva entrada