Concert de la Coral La Passió d’Esparreguera i EMMD Esparreguera: “Nadal, cada somriure un regal” i “MagnifiCANT”

23 de DESEMBRE de 2021 a les 21h. Sala Petita del Teatre de La Passió d’Esparreguera.

A la primera part del concert podrem escoltar La Coral de la Passió d’Esparreguera amb “Nadal, cada somriure un regal” i a la segona part l’aula de cant de l’EMMD d’Esparreguera presenta “MagnifiCANT”

“Nadal, cada somriure un regal”

El Nadal pren per a cadascú de nosaltres significats diferents. Per uns és temps de trobades al voltant de la taula, per altres és temps de nostàlgia, per altres moments de gresca i xerinola, per altres d’enyorança potser dels éssers estimats que ja no hi són, per altres és temps de descans i retrobament amb un mateix… però en tot cas intentem que tot el que fem ens porti a compartir moments de joia, d’alegria, de llum i resplendor i de somriures, prenent-ho tot com un regal de Nadal!

És el que us desitgem la Coral La Passió d’Esparreguera amb el repertori que hem triat per aquest concert.

“MagnifiCANT”

Després d’haver hagut de renunciar a causa de la pandèmia a les primeres dates en les que estava anunciat el nostre concert, el grup vocal Cante Díem es proposa dur a terme el concert que du per nom: MagnifiCANT a Vivaldi, Mozart i Rutter. Magnifiquem (donem importància a través de l’obra del magnificat) a tres autors que en el seu moment en varen composar un. A banda, el títol porta implícita la paraula CANT, de la nostra aula.

Com es pot observar, el nostre projecte consta de 3 Magníficats d’una durada d’uns 13’ cada un. Passarem pel barroc, pel classicisme i posteriorment per l’actualitat (Rutter és un compositor gal·lès encara viu), de tal manera que es podrà observar l’evolució estilística i formal dels diferents períodes a través d’una mateixa obra, d’un magníficat (obra religiosa que emfatitza la imatge de la verge Maria).

L’aula de Cant està composada pels alumnes de Cant de l’escola i reforços que s’adhereixen al projecte per tal d’equilibrar les cordes. Des del seu inici, està dirigida per la professora de Cant Clàssic de l’escola, Alícia Prieto.

L’orquestra la configuren professors, alumnes i ex-alumnes de l’EMMD per l’ocasió.

Preus:

Entrada general: 12€

Entrada col·laborador de la Passió i jubilats: 10€

Entrada Amics de la Passió, menors de 25 anys: 6€