L'Espectacle Programació Entitat
 
Empreses protectores de La Passió
TRES
Visita la seva pàgina web

TRES és una empresa d'aixeteria, la seva seu central és a Vallirana. Una de les Empreses de disseny d'aixeteria més importants del nostre país. No sols té fàbriques a Catalunya sinó que també a Polònia i Portugal.


CENTRE MÈDIC MARTORELL
Visita la seva pàgina web

El Centre Mèdic Martorell és un establiment sanitari extrahospitalari destinats a consultes d'especialitats, serveis mèdics centrals i exploracions complementàries, en règim d'ambulatori, inscrit, autoritzat i acreditat pel Departament de Salut de la Direcció General de Recursos Sanitaris de la Generalitat de Catalunya.


ELECTROCALBET
Visita la seva pàgina web

Calbet Electrodomèstics és una cadena de botigues d’electrodomèstics, electrònica, informàtica i telefonia mòbil, que actualment té més de 40 establiments repartits per les províncies de Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona i les Illes Balears.


REMM GUITART
Visita la seva pàgina web

REMM GUITART, S.L és el seu Concessionari Renault del Baix Llobregat, Anoia, Penedès i Garraf. Ens trobarà a Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Olesa de Montserrat, Martorell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú


NIN I CIA
Visita la seva pàgina web

Clíniques dentals JAUME NIN, és un centre odontològic amb 30 anys d'activitat, amb un esperit innovador i una saga familiar de diverses generacions. Actualment els centres son dirigits pel Dr. Jaume Nin (Metge especialista en estomatologia). El Dr. Pol Nin (Odontòleg, postgrau en cirurgia i màster d'implantologia) porta determinades àrees específiques de la clínica.


PIERA 2010
Visita la seva pàgina web

Empresa immobiliària dedicada a la venda i lloguer de cases, pisos, locals, naus industrials i solars. Situada a la població de Piera, carretera d'igualada numero 45.


MOEHS IBÈRICA
Visita la seva pàgina web

El grup MOEHS s'ha posicionat com un referent en la producció d'Ingredients Actius Farmacèutics per al mercat de genèrics i com una de les empreses líders en el sector del Custom Manufacturing.


SIABIOSCA
Visita la seva pàgina web

SIABIOSCA formar part del GRUP THISA. Un grup d'empreses, amb seu a Alcalà de Henares i amb amb més de 60 autoserveis repartits per a tot l'estat espanyol i que estan especialitzats en el món de la fontaneria i la calefacció i orientats al servei de l'instal.lador.


PETRONIEVES
Visita la seva pàgina web

L'empresa PETRONIEVES pertany al gruo ANG Petrolis, grup especialitzat en transport i venda de tot tipus de carburants, tant en el sector domèstic com en l'empresarial.


CABERO
Visita la seva pàgina web

L'activitat de l'empresa CABERO es centra en la creació i fabricació dels articles Finocam i Multifin. Productes destinats a l'oficina, a l'escola, a l'ús privat i el regal.


MOTOR TRAC 91
Visita la seva pàgina web


VIDAL METAL·LÚRGICS


SERVICES OPTIMIZED FOR TELECOMM


AIGÜES D'ESPARREGUERA VIDAL


LLONGUERASAvantatges de les Empreses Protectores


Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87