L'Espectacle Programació Entitat
 
La música
La música en directe és un dels trets diferencials més importants de la nostra Passió, ajudant a l'espectador a endinsar-se més fàcilment en l'espectacle en una perfecta coordinació amb la paraula i l'acció.

Una orquestra, una coral i un orgue de set-cents tubs són els instruments que donen vida a la banda sonora de La Passió d'Esparreguera.

Després d'alguns anys en què s'interpretaren peces de música clàssica, l'any 1976 s'estrenà el llibre musical compost especialment per a La Passió d'Esparreguera del mestre Josep Borràs, fill de la vila, fet que permet que cada any, si és necessari, es reescriguin noves peces, se'n modifiquin d'altres o s'adapti el pentagrama per a nous instruments.

Des de la temporada 2009 ja és possible adquirir la Banda Sonora Original de La Passió enregistrada en un CD i que permet una demanda històrica: poder gaudir de la música de l'espectacle tot l'any. El CD es troba a la venda a la botiga del teatre i a altres establiments comercials d'Esparreguera a un preu de 10€.

Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87