L'Espectacle Programació Entitat
 
Participa al CONCURS INSTAGRAM
DEL 8 AL 30 D'ABRIL

APUNTA’T! TENS DUES OPCIONS:
Envia un correu electrònic a passioesparreguera@gmail.com amb l'assumpte CONCURS INSTAGRAM i indica-hi el teu nom, cognom, nom d’usuari d’Instagram, telèfon de contacte (mòbil) i e-mail.
Omple una de les butlletes que trobaràs a maquillatge.

BASES DEL CONCURS:
·Les fotografies presentades hauran de ser fetes durant la preparació i representació de l’espectacle els dies 8, 14, 22 i 30 d'abril.
·Cada participant podrà participar amb un màxim de 5 fotografies.
·L’hora límit per penjar les fotografies a Instagram serà a les 23:59 del diumenge 30 d’abril amb l’etiqueta obligada de #passioesparreguera2017 i l’etiquetatge de l’usuari @lapassioesparreguera.
·El perfil personal d’Instagram dels participants haurà de ser públic fins el dia de l’entrega de premis per assegurar la correcta visualització de les imatges amb què es concursa.
·Els participants hauran de ser majors d’edat.
·No es podran fer fotografies amb flaix.
·Es poden fotografiar escenes, preparatius i tot el que hi hagi o passi al recinte, sempre que no es distregui ni destorbi actors i tramoies, ni molesti el funcionament de l’espectacle.
·S’haurà d’estar en silenci i fora d’escena durant tota la representació de l’espectacle. Sí que serà permès fer fotos des dels laterals, novament sense interferir ni dificultar l’espectacle.
·També es podran fer fotos en qualsevol lloc d’accés habitual dels col·laboradors (interior o exterior), excepte la platea del teatre.
·El jurat valorarà la qualitat, l’enquadrament, l’originalitat i l’estètica de la fotografia.
·El jurat estarà format per: Un membre de la junta de La Passió, un membre de l’organització del concurs i un professional del camp de les arts visuals.
·El veredicte es farà públic durant l’acte de cloenda de la temporada (diumenge 7 de maig).
·Hi haurà un primer premi i dos finalistes. El primer premi serà un sopar per a dues persones en un restaurant d’Esparreguera. Els dos finalistes rebran un obsequi de La Passió.

US DEMANEM SI US PLAU QUE LLEGIU ATENTAMENT I SEGUIU LA NORMATIVA DEL CONCURS, I QUE MIREU PEL BÉ DE L’ESPECTACLE.
MOLTES GRÀCIES.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Descomptes per a grups Mapa d'Esparreguera Paquet cultural Lloguer d'espais

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2017 / info@lapassio.net / 93 777 15 87