L'Espectacle Programació Entitat
 
Propers espectacles a La Passió d'Esparreguera

Propers espectacles a La Passió d'Esparreguera
28 d'octubre de 2018

La tardor ja és aquí, i amb ella, un munt d'espectacles arriben a La Passió d'Esparreguera: tenim ballet, còmics, teatre infantil, i espectacles d'allò més tradicionals. No te’n perdis cap!

10 de novembre
La Fàbrica, de Miquel Martí Pol
Música electrònica i coreografies de dansa contemporànies creades especialment per l'espectacle. Música en directe i interpretada per 19 ballarins.

Sala Petita, 21:30h
Venda d'entrades al 93 778 10 09


17 de novembre
EL DERBY -Partido de Ida- Toni Rodriguez & Comandante Lara
Tony Rodriguez i Luís Lara seran els protagonistes d'aquest partit i comptaran amb altres dos artistes ... actuant com a delegat de camp, Jesus Tapia i com a àrbitre, Vicente Sorolls. ¿Seran capaços de mantenir el (des) ordre)?

Sala Gran, 22h
Venda d'entrades AQUÍ


23 de novembre
Ballet de Moscou: El llac dels cignes
Què fa que El Llac dels Cignes sigui el ballet més estimat de tots els temps? La seva encisadora història recorre tota la gamma d'emocions humanes, i el consens popular s'inclina a assenyalar la música de Piotr I. Txaikovski, “el més admirat compositor de música de ballet en la tradició clàssica que mai hagi existit”, com la major responsable, per estar repleta de moltes melodies molt apropiades per dansar, i summament belles i agradables d'escoltar.

Sala Gran, 21h
Venda d'entrades AQUÍ


25 de novembre
La princesa i el pèsol
La princesa i el pèsol és una comèdia musical plena d’equívocs i inequívocs on res és el que sembla. On un simple pèsol fa anar de corcoll tota una cort. I enmig de tot plegat, un príncep que s’enamora i una princesa que encara no sap que és a punt d’enamorar-se. I uns reis que busquen però no troben, i un matrimoni que ja està escollit. O potser no? A palau, tot està per fer i tot és possible..

Sala Gran, 18h
Venda d'entrades el mateix dia de l'espectacle a les taquilles del teatre.


1 de desembre
David Guapo: #quenonosfrunjanlafiesta1
David Guapo és un dels millors còmics del panorama nacional i està consolidat com a còmic multidisciplinari, els seus espectacles són un desplegament de talent: acting, improvisació i música combinats sempre amb el millor humor, ironia i sense vergonya, per a tots els públics. Que no t'ho expliquin, riuràs a riallades.

Sala Gran, 21h
Venda d'entrades /> AQUÍ


16 de desembre
Concert de Nadal de la Coral de La Passió d'Esparreguera
Vorejant ja les festes nadalenques, com cada any, la Coral de La Passió d’Esparreguera té per costum contribuir a ambientar aquests dies a través d'allò que li és propi: la música, mitjançant el cant coral. Volen contribuir així a donar escalf humà, en la mesura del que els sigui possible, a aquests dies tan entranyables.

Sala Petita, 20h
Venda d'entrades a les taquilles del teatre


23 i 26 de desembre
Els Pastorets
Sota la direcció de l'Escola de Teatre de La Passió, més d'un centenar d'actors i actrius de totes les edats representaran la tradicional obra de teatre català Els Pastorets, ideal per passar una bona estona amb la família. Uns Pastorets plens d'humor, ironia i comicitat ideal per a tots els públics i amb una impecable posada en escena. No us ho perdeu!

Sala Gran, 11:30h i 19h
Venda d'entrades a les taquilles del teatre


29 de desembre
Club d'Escacs La Passió d'Esparreguera : XVIII torneig d'Escacs de Nadal La Passió d'Esparreguera.
Sala Petita, 16:30h
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87