L'Espectacle Programació Entitat
 
La Sala de Ball

La Sala de Ball
2 de juliol de 2018

Un petit grup d’espectadors de la Passió té el privilegi de visitar l’escenari i fer-se unes selfies amb els actors del Sant Sopar. Però de cop, tot es transforma i l’espai es converteix en una Sala de Ball on la Banda de Música d’Esparreguera es disposa a celebrar l’aproximació a la majoria d’edat de la seva naixença.

A partir d’aquest moment els visitants seran testimonis d’un ball típic de Festa Major, d’una processó del Corpus, d’un guateque celebrat per una colla de col·legues, d’una revetlla de Sant Joan i d’una sessió de cinema amb programació doble.
L’espectacle és una picada d’ullet, des de la contemporaneïtat, als diversos espais festius d’Esparreguera: La Siempreviva, l’Estrella, els carrers de la vila, el Club de joves del Patronat, una esplanada a fora vila, l’Ateneu...
Un musical argumentat a partir de la Banda de Música d’Esparreguera que vol ser un homenatge a la vida social que genera activitats i entitats i que configuren la identitat d’un poble. Més de dues-centes persones en escena.

REPRESENTACIONS
Teatre de La Passió d’Esparreguera
Diumenge 8 juliol a les 2/4 d’11 de la nit
Diumenge 15 juliol a les 7 de la tarda
Venda anticipada i numerada de localitats a la taquilla del teatre, de dilluns 2 a divendres 6 i de dimecres 11 a divendres 13, de 6 a 8 de la tarda.

Preus:
16 € (general),
14 € (col·laboradors de La Passió)
12 € (Amics de La Passió)

Entrada anticipada:
14 € (general)
12 € (col·laboradors de La Passió)
10 € (Amics de La Passió)

Menors de 16 anys 10 €.
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87