L'Espectacle Programació Entitat
 
LA SALA DE BALL

LA SALA DE BALL
5 de juny de 2018

Teatre de Festa Major...

Un petit grup d’espectadors de la Passió té el privilegi de visitar l’escenari i fer-se unes selfies amb els actors del Sant Sopar. Però de cop, tot es transforma i l’espai es converteix en una Sala de Ball on la Banda de Música d’Esparreguera es disposa a celebrar l’aproximació a la majoria d’edat de la seva naixença.
A partir d’aquest moment els visitants seran testimonis d’un ball típic de Festa Major, d’una processó del Corpus, d’un guateque celebrat per una colla de col·legues, d’una revetlla de Sant Joan i d’una sessió de cinema amb programació doble. L’espectacle és una picada d’ullet, des de la contemporaneïtat, als diversos espais festius d’Esparreguera: La Siempreviva, l’Estrella, els carrers de la vila, el Club de joves del Patronat, una esplanada a fora vila, l’Ateneu...
En aquests espais, sempre amb la presència de la Banda de Música d’Esparreguera, hi circulen una enorme munió de personatges diversos, tots ells divertits, identificables i sorprenents, que ens representen a tots. Son gent que s’ho passa bé i ens volen encomanar la seva alegria festiva.
Però el més rellevant d’aquest espectacle és que es tracta d’una representació que fa confluir música, cant, ball, acció, teatre, objectes fantàstics i d’altres elements encara més sorprenents.
Dos personatges, la Laia i el Domènec, ens guiaran pels passadissos d’aquest laberint fantàstic.
Des de l’escenari de la Passió, La Sala de Ball ocupa l’espai tradicional de l’espectacle de teatre de Festa Major.
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87