L'Espectacle Programació Entitat
 
PRESENTACIÓ DE LA TEMPORADA DE PASSIONS A MONTSERRAT
20 de febrer de 2018

Les passions de Catalunya queden agermanades i unides en una sola en el moment de la seva presentació de temporada, que aquest any gràcies a l’amable col·aboració de la comunitat del monestir, es celebra a Montserrat.

Les representacions de la Passió col·lectivament any rere any sumen esforços, a la fi de visualitzar una activitat de cultura popular que històricament que va donar inici a la tradició del teatre català, que hom podrà veure i experimentar en tota la seva esplendor durant els mesos propers a la setmana santa.

Tothom qui vulgui experimentar les sensacions que es viuen en les diferents passions de Catalunya i veure els canvis treballats per la temporada 2018, podrà apropar-se a escoltar de la mà dels seus directors artístics les novetats que es realitzaran aquesta temporada, serà el primer tria i remena de passions on les persones que s’apropin podran escollir les que desitgin visitar la present temporada i assaborir els canvis que s’hi podran trobar.

L’acte es realitzarà el dia 24 de febrer a les 12.00 h en la Sala de la Façana del Monestir de Montserrat, l’acte consistirà en una explicació dels diferents canvis escènics que realitzaran cadascuna de les passions aquesta temporada 2018 i la intervenció del Molt Honorable Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya Sr. Lluís Puig i Gordi.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA:

ACTIVITAT: Presentació de la Temporada de Passions de Catalunya a la muntanya de Montserrat.

LLOC: Sala de la Façana del Monestir de Montserrat (accés per la porteria, pis superior)

DIA: 24/02/2018

DESENVOLUPAMENT:

- 12.00 h. del matí: Benvinguda d’acollida del president de la Federació de Passions de Catalunya Sr. Josep Cuscó.

- (12.05 h. del matí): Presentació de les novetats artístiques de cadascuna de les diferents passions de Catalunya.

- (12.45 h. del matí): Intervenció del Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

- (13.00 h. del matí): Cloenda de l’acte per part de la Direcció General de Cultura Popular i Tradicional de la Generalitat de Catalunya i un representant de la Comunitat del Monestir de Montserrat
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2019 / info@lapassio.net / 93 777 15 87