L'Espectacle Programació Entitat
 
La Passió d'Esparreguera, programa HISTÒRIA DEL ZOO
21 d'octubre de 2017

EL 27, 28 I 29 D’OCTUBRE

El proper 27 d’octubre de 2017 s’estrena a Esparreguera Història del zoo, d’Edward Albee, una peça teatral molt singular que ha produït La Passió d’Esparreguera dins del seu cicle de teatre, dirigida per Vicky Alvelo. L’espectacle, defensat de manera valenta i minuciosa per només dos actors, Edmon Reynés i Lluc López, ens parla sobre la necessitat de “connexió” en un entorn urbà i modern, sobre l’alienació i la soledat, sobre el sentit de l’existència i la necessitat d’amor. Des de l’humor, el disbarat, la repetició o la il·lògica, Albee proposa una mirada a la condició de l’home modern.

Història del zoo, la primera obra dramàtica de l’autor guanyador del Premi Pulitzer de Teatre l’any 1994, no ha estat mai publicada en català i ha estat traduïda especialment per a l’ocasió per Núria Valldeperas. Els equips de La Passió s’han bolcat en aquest muntatge sorprenent que tindrà lloc divendres 27 i dissabte 28, a les 21.00, i diumenge 29, a les 19.00, a l’escenari de la sala gran, públic i actors. El disseny de l’espai escènic és obra d’Oriol Martínez i Eugeni Llopart.

Dos estranys, en Jerry (Edmon Reynés) i en Peter (Lluc López), es troben un diumenge a la tarda a Central Park, Nova York. Peter és un home casat que treballa en una petita editorial i Jerry és un home solitari que acaba de visitar el zoològic. La trobada entre tots dos desafiarà les seves percepcions sobre l’amor, el fracàs i la importància i necessitat de connectar-se amb algú o amb el que sigui a qualsevol preu. El misteri del que va succeir al zoo es converteix en un desenllaç inesperat.


Reserva d’entrades: 626 026 694 o historiadelzoo.entrades@gmail.com
Preus: 12 € entrada general, 10 € col·laboradors, 8 € amics de La Passió i menors de 25 anys
Fes clic a la imatge per ampliar-la
 
 
Comprar entrades a Ticketea Lloguer d'espais Restaurants Descomptes per a grups

La Passió d'Esparreguera  -  Un espectacle de magnituds èpiques únic a Europa
5 hores de teatre, 300 actors, orquestra i cor en directe, un auditori per a 1.700 espectadors i l'emoció d'una història universal

 Fundació Privada de La Passió d'Esparreguera, 2018 / info@lapassio.net / 93 777 15 87